Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Nieuw in de verkoop

Op deze pagina presenteren we u de nieuwste schilderijen in onze verkoopcollectie. 

Het hier onder afgebeelde werk, St Simeons Church - Quebec, heeft Peter van den Braken vervaardigd op een werkreis in Canada. 

Het is vervaardigd in zijn zeer pasteuze schilderstijl en heeft de afmetingen 50 x 70 cm.

Dit schilderij staat in kleur afgebeeld in het boek "Peter van den Braken, rasschilder en globetrotter" dat werd uitgegeven bij de grote overzichtstentoonstelling in Museum Kempenland te Eindhoven in 1999.

Komende week zal deze pagina worden aangevuld

In de tentoonstelling zijn vanaf nu diverse werken van Peter van den Braken vertegenwoordig die hij vervaardigde in de jaren tussen 1930 en 1040. Ook van Marinus Bies en andere Brabantse schilders zijn er interssante toevoegingen aan de collectie.

BRABANTSE MEESTERS (Expositie van 1 Maart t/m 30 April 2020)

In de expositie zult u zoals de titel ervan aan geeft, vooral werk aantreffen van schilders uit de vorige eeuw, wiens naam reeds lange tijd is gevestigd.

 

Peter van den Braken, 

Dorp in de Provence

50 x 60 cm.

Peter van den Braken

--------------------------------------------

--------------------------------------------

 
 

Komende week meer foto's

-------------------------------------------

-------------------------------------------

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren