Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ruim 200 werken in de expositie: "BRABANTSE MEESTERS" 

Op deze pagina presenteren we u ook regelmatig enige nieuwe aanwinsten die we u kunnen aanbieden in onze verkoopcollectie. 

Het hier onder afgebeelde werk, St Simeons Church - Quebec, heeft Peter van den Braken vervaardigd op een werkreis in Canada. 

Het is vervaardigd in zijn zeer pasteuze schilderstijl en heeft de afmetingen 50 x 70 cm.

Dit schilderij staat in kleur afgebeeld in het boek "Peter van den Braken, rasschilder en globetrotter" dat werd uitgegeven bij de grote overzichtstentoonstelling in Museum Kempenland te Eindhoven in 1999.

Expositie met werk van brabantse meesters, nu weer geopend op onze z.g. culturele zomeravonden. Lees verder op deze pagina 

In de tentoonstelling zijn vanaf nu diverse werken van Peter van den Braken vertegenwoordig die hij vervaardigde in de jaren tussen 1930 en 1040. Ook van Marinus Bies en andere Brabantse schilders zijn er interssante toevoegingen aan de collectie.

BRABANTSE MEESTERS (Expositie van 20 Juni t/m 16 Augustus. Alleen geopend op de zaterdag en zondag avonden van 18.00- tot 20.30 uur. En op afspraak i.v.m de virus-veiligheid. via Tel: 06-3600.1971 of mail: info@galerij-museum-bies.nl 

In de expositie zult u zoals de titel ervan aan geeft, vooral werk aantreffen van schilders uit de vorige eeuw, wiens naam reeds lange tijd is gevestigd.

 

Peter van den Braken, 

Dorp in de Provence

50 x 60 cm.

Peter van den Braken

--------------------------------------------

--------------------------------------------

 
 

Komende week meer foto's

-------------------------------------------

-------------------------------------------

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren