Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De expositie: "WERK VAN PETER VAN DEN BRAKEN EN EINDHOVENSE TIJDGENOTEN"                         (voor de openingstijden scrol naar beneden) 

Op deze pagina presenteren we u ook regelmatig enige nieuwe aanwinsten die we u kunnen aanbieden in onze verkoopcollectie. 

Het hier onder afgebeelde werk, St Simeons Church - Quebec, heeft Peter van den Braken vervaardigd op een werkreis in Canada. 

Het is vervaardigd in zijn zeer pasteuze schilderstijl en heeft de afmetingen 50 x 70 cm.

Dit schilderij staat in kleur afgebeeld in het boek "Peter van den Braken, rasschilder en globetrotter" dat werd uitgegeven bij de grote overzichtstentoonstelling in Museum Kempenland te Eindhoven in 1999.

Nu te zien (vanaf 30 Januari) Werk van Peter van den Braken en Eindhovense tijdgenoten.  

In de tentoonstelling zijn vanaf nu vele werken van Peter van den Braken vertegenwoordig die ontstonden in de jaren tussen 1930 en 1950.                Ook werk van de Eindhovense schilders: Adrianus Sibens, Martin Roestenburg, Jan van den Hurk, Harry Maas, Arnoud Paashuis, Hen Euverman, Frans Manders en Jos Leurs. VOOR OPENINGSTIJDEN ZIE HIER NAAST (rechts dus)

PETER VAN DEN BRAKEN EN EINDHOVENSE TIJDGENOTEN (Expositie van 30 Januari t/m 6 Maart 2022 Geopend op donderdag, zaterdag en zondag  van 13:00- tot 16:00 uur.Tel: 06-3600.1971 of mail: info@galerij-museum-bies.nl 

In de expositie zult u zoals de titel ervan aan geeft, vooral werk aantreffen van schilders uit de vorige eeuw, wiens naam reeds lange tijd is gevestigd.

 

Peter van den Braken, 

Dorp in de Provence

50 x 60 cm.

Peter van den Braken

--------------------------------------------

--------------------------------------------

 
 

Komende week meer foto's

-------------------------------------------

-------------------------------------------

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren